DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat Camera Deputaţilor pentru faptul că a lăsat să treacă proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc şi a cerut demisiile celor din Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

„Glorioşilor! Fugiţi ca iepurii! Nimeni nu-şi asumă nimic! Toţi se scuză. Bieţii politicieni aflaţi în fruntea Camerei Deputaţilor au prilejuit poate cea mai neagră şi ruşinoasă zi din istoria Camerei Deputaţilor prin adoptarea tacită a legii care legalizează autonomia Ţinutului Secuiesc”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

„Sunt sigur că legea va fi respinsă la Senat. Va rămâne însă în istoria Camerei Deputaţilor ruşinea de a fi adoptat o astfel de lege, care pur şi simplu umileşte şi România şi poporul român. Liderii de grupuri parlamentare au fost avertizaţi în data de, 12 Martie 2020 de Marius Paşcan că se apropie termenul de adoptare tacită. PSD cu cinci oameni în biroul permanent şi PNL-ul cu 3 oameni s-au făcut că nu aud mesajul aproape disperat al lui Marius Paşcan”, a continuat el.

Fostul preşedinte a criticat toate conducerile partidelor din Parlament. „Ce a urmat astăzi arată că politicienii de la vârful partidelor sunt doar nişte nulităţi politice, care nu îşi asumă atitudinea politică groaznică care a prilejuit trecerea legii autonomiei ţinutului secuiesc prin Camera Deputaţilor. Astăzi, în spaţiul public s-a răsturnat căruţa cu oameni politici laşi, incapabili să îşi asume propriile fapte.

Ca să spălaţi ruşinea actului politic ruşinos pe care l-aţi făcut, voi PSD-işti: Marcel Ciolacu, Olguţa Vasilescu, Florin Iordache, Marius Budăi, Ileana Mihălcescu, Daniel Suciu şi Nicolae Bănicioiu şi voi liberalii: Cristian Buican, Gabriel Pirtea şi Laurenţiu Leoreanu, adevărată falangă USL-istă, ar trebui să demisionaţi din Birou. Ce aţi făcut rămâne în istorie parlamentarismului din România. “Glorioşilor”!”, a mai scris Băsescu.

Citeste mai mult: adevarul.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK
Loading...